Team


michiel

Michiel van Everdingen

Ik ben geboren in Vught. In 1991 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en in Ede gevestigd sinds november 1993. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. In 2011 heb ik de postacademische specialisatieopleiding tot tandarts-gnatholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen afgerond.Mondzorg is en blijft mijn passie. Als tandarts ben ik in de eerste plaats zorgverlener. Preventie staat hoog in het vaandel want mensen worden gemiddeld steeds ouder en willen hun tanden en kiezen daarbij behouden.

Daarnaast is mijn praktijk nu ook verwijspraktijk voor patiënten met kaakpijn, aangezichtspijn en andere stoornissen van het kauwstelsel en het aanmeten van snurkbeugels.

Ik streef naar een open sfeer en een langdurige tandarts-patiënt relatie om deze doelen samen met u te halen.

Ik ben een NVGPT-erkende tandarts-gnatholoog. De tandarts-gnatholoog houdt zich bezig met “moeilijke” pijnklachten zoals kaakpijn en aangezichtspijn en met de diagnostiek en behandeling van bewegingsstoornissen in het kauwstelsel en aangezicht. Voor diagnose en behandeling werken wij intensief samen met de gespecialiseerde kaakfysiotherapeut de heer Azabagic die ook gevestigd is in ons medisch centrum. De tandarts-gnatholoog heeft ook extra kennis en ervaring in de behandeling van ernstige gebitsslijtage. Behandeling van slaap-apneu met een speciale snurkbeugel (MRA) behoort ook tot de taken van de tandarts-gnatholoog.

 


 

foto2

Sanjin Azabagic

Ik ben geboren in Tuzla, Bosnië. In 1994 ben ik naar Nederland gekomen. In Nijmegen heb ik de middelbare school en de opleiding fysiotherapie gedaan. In 2004 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de HAN Nijmegen en sindsdien in Ede gevestigd. In 2006 heb de specialisatie ‘orofaciale fysiotherapie’ gedaan en in 2011 heb ik de master opleiding van ‘manuele therapie’ afgerond. Manuele therapie is een mooie aanvulling geweest voor mijn specialisatie in orofaciale pijn. Mijn passie is het behandelen van klachten in het hoofd-, hals- en kaakregio.

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Sinds 2012 ben ik mede-eigenaar van de Fysiopraktijk Veluwse Poort in Ede.

Vanaf 2016 tot heden ben ik bestuurslid van Nederlandse Vereniging van Orofaciale Fysiotherapie (NVOF).

Ik ben een NVOF-erkende orofaciaal fysiotherapeut. Orofaciale fysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie.
De orofaciaal fysiotherapeut is een specialist die u helpt bij gezondheidsproblemen die te maken hebben met het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het hoofd, het halsgebied en het kauwstelsel. Deze fysiotherapeut wordt hierom ook wel eens aangeduid als kaakfysiotherapeut. Er is veelal een nauwe samenwerking met de huisarts, tandarts, orthodontist, kaakchirurg, tandartsgnatoloog, KNO-arts of een andere medisch specialist.

De orofaciaal fysiotherapeut is uitgebreid geschoold in tandheelkundige aspecten, specifieke zenuw-aandoeningen, kanker in het hoofd-halsgebied en specifieke stoornissen die te maken hebben met de nek. De orofaciaal fysiotherapeut is dus de deskundige bij uitstek die u kan adviseren en begeleiden bij pijn en functieproblemen in het hoofd, het aangezicht en de halsregio.

Voor meer informatie over orofaciale fysiotherapie zie: www.nvof.nl

Ik werk intensief samen met tandarts-gnatholoog Michiel van Everdingen die ook in ons medisch centrum werkt. Samen vormen zijn de samenwerkingsverband KaakpijnEde.

 


 

 

noor

Noor Kleiman van Oostrum

In februari 2011 startte ik mijn Praktijk voor Integratieve Psychotherapie aan de Eikenlaan 13, 6711 MA in Ede. Ik heb een medische en onderwijskundige achtergrond en werk deels nog als leerkracht voor hoog – en begaafde kinderen van 7 tot en met 12 jaar bij de Panta Rhei in Ede.
Na de studie psychologie en na de opleiding voor therapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam werk ik nu als therapeut in de praktijk Mundus en als trainer in het land bij bedrijven en instellingen.

Graag wil ik met mijn eigen ervaringen en kennis andere mensen helpen de kracht te ervaren en de persoonlijke groei te zien, opdat het leven weer mooi wordt en blijft.